Myšlenka tohoto bonsai fóra: Pomáhat si diskusemi nejen nezkušení mezi sebou, zkušení mezi námi začátečníky, ale i mistři, jejichž slovům, vizi i činům nasloucháme.
O víkendu jsem se kvůli šnekům vrhnul na polici a takhle to dopadlo .Je to na chatě a v přírodě tak jsem se snažil o přírodní.Dělal jsem jí v dešti s bráchou s toho co bylo.Určitě to teď účel splní ale do budoucna?Co máte vy?
Přílohy
Tanuki + Big Ládina 007.jpg (78.9 KiB) Zobrazeno 5276 krát
Tanuki + Big Ládina 008.jpg (78.44 KiB) Zobrazeno 5258 krát
Petře vypadá to podle mě hodně pěkně , ale menší stromy bych se na to bál dát kvůli stabilite, ale velké stromy by na tom určite vypadaly moc dobře. Letos sem zrovna taky všechny police předělal, tak sem někdy hodím foto.
Jenom doplním že je to pracovní police tedy jen na Yamadori a Potensaie .Prostě se to už neválí okolo chaty a je to konečně na jednom místě no.Není to výstavní .Je to jen praktické .... Je to na místě které není vidět takže je to spíš uklizené
Já osobně proti tomu nic nemám, zapadá to, líbí se mi to. Koukám na praktičnost. Snad jen jestli není ta přední police moc nízko, ale hlavně že to nestojí na zemi. Jen na ty kulatiny se budou asi špatně stavět některé misky. Já si udělal stůl z prken a na to velký tác ze zinkového plechu. Nemám zahradu , jen dvorek. A spousta toho ještě stojí na zemi. Spousta pro ostatní