Danego, nejdříve tě přivítám na fóru, já ho kdysi koupil v Chomutovském supermarketu, ale vím, že na 100% byl dovezen z Libochovic. Asi by bylo dobré napsat jim mail ohledně pokojového jalovce. Jinak nevím kde ho sehnat. Vláďo ahoj, v paneláku mi jde skutečně dobře. Mám ho pořád na okenním parapetu v obýváku, která směřují na jihovýchod. Teplota kolem 24°C v zimně a je i kousek od radiátoru a nevidím, že by se mu to nějak nelíbilo. Ale jedno ale jetu u nás se moc netopí. Jak vidíš podle fotek ve vedlejším tématu a tak si nemohu stěžovat. Jen co bych mu vytkl, že mi nějak moc nesílí ale na shohina mi to zas tak nějak nevadí. Rada, když budete kupovat pokojový jalovec, zaměřte se i na sílu kmene. Samozřejmě i záleží, jaké podmínky jim dáte, jako letnění a podobně. Jo řízky z šesti kousků mi zbyly jen tři a vím proč. Důvod byl na ně moc suchý vzduch v paneláku a měli málo kořínku tak to chudáci nezvládli. Měli být pod ochranou až do jara, bohužel no příště. Ostatní šli hned pod mikroténový sáček. O zbylé tři jsem taky přišel, díky návštěvě.

Až budou nové a dostatečně za kořené tak se ozvu, na jaře začnu tvarovat a tak nějaké navíc udělám.