od Milena » 23 kvě 2012, 15:38
Tak jsem asi poslední, kdo se oklikou dověděl tu smutnou zprávu.
Tuto neděli mě navštívila bonsajistka Lidka z Uničova a moc obdivovala misku s jezírkem. Povídám, to mi dělal Laďa Kotal na přání. Když budeš chtít, určitě vyrobí takovou parádu i tobě. Mám ještě pár jeho misek, hlavně nezapomenutelnou se žížalkami... To jsem ještě ani netušila, co vím dnes. Nechápu. Když jsem neuměla vložit své fotky na greenhorny, poslala jsem je Laďovi na soukromý mejlík, on zařídil, navěsil foto k mému textu. Tak pomáhal i na dálku. Jsem ráda, že jsem ho poznala osobně v Kolíně. Ale vzpomínky jsou málo, bude nám chybět v mnohém, tak to cítím.
Laďo juniore, přijmi, prosím, i mou opožděnou kondolenci. Věř, že při každém kontaktu s bonsají v misce od tvého táty, si na něj vzpomenu. A až budou stromečky v ní ke koukání i pro jiné oči, vyfotím a přes někoho pošlu na greenhorny. Na dobrého člověka se nezapomíná, s mou nebožkou mámou si "povídám" i po skoro 25 letech.
A ještě poslední: Laďa měl to štěstí, že pokračuješ v jeho zálibě a díle, moje dcery k bonsajím absolutně netíhnou, radši ani nemyslím na to, co s nimi bude, až já nebudu.Přeju hodně sil k překonání toho smutného období.
Milena