Ahoj,
Děkuji za přístup a za to, že tu můžu být s vámi. Dovolte, abych se představila:
Jmenuji se Zuzka, jsem 78 ročník, a jsem z Brna. Jsem vášnivá fíkusářka (prosím nezabíjet

).
Bonsaje jsem viděla poprvé v hypermarketu, chodívala jsem je pořád okukovat. Líbily se mi tak, že jsem se rozhodla, že si ze svých fíkusů zkusím vypěstovat taky. Takže jsem naprosté pěstitelské mimino. Moje hokusy pokusy dopadly jak jinak - fiaskem.
Nyní stojím opět na začátku - mám malé rostlinky fíkusů, a chci začít pořádně a od podlahy. Proto jsem začala pročítat rady, jak začít. Nejvíce jsem chodila nakukovat právě sem a nakonec poprosila i o registraci. Líbí se mi tu přátelská a lidská atmosféra a i přehlednost fóra.
Ráda bych měla ze svých fíkusů pěkné bonsaje, a naučila jsem se je zakládat, tvarovat, a starat se o ně.
Moje první pokusy o bonsaje jsou sice zdokumentované, ale z důvodu zachování zdraví všech zde na fóru, je nebudu raději publikovat.
Jinak mezi moje další záliby patří: malování, pěstování pokojovek, koukání na filmy, křížovky, ruční práce, vaření, ….. je toho více.
Doufám, že Vás nepřivedu svými dotazy k šílenství nebo na práh blázince.
Zdraví
Zuzka